Compact Karrier-workshop a hitelesség jegyében

“Ahhoz, hogy felkeltsd a háeres figyelmét az interjún: légy autentikus'” “Akkor fogsz jól szerepelni az állásinterjún, ha önmagad adod”! — wow, micsoda segítő mondatok…

Autentikus azaz hiteles, kongruens azaz önazonos személyiség: ez valóban fontos ám nagyon nehezen elérhető “valami”. Ahhoz hogy hitelessé váljak, ismernem kell önmagam. Ahhoz hogy ismerjem önmagam, kapcsolódnom kell másokhoz, a környezetemhez, hogy lássam magam működés közben, hogy mit váltok ki másokból, rám hogyan hatnak mások. Ahhoz, hogy hiteles legyek, tisztában kell lenni azzal az értékrenddel, amely mélyen működik bennem, és irányít. Ahhoz, hogy megírjak egy jó CV-t: értenem kell azt a karrierutat amit eddig bejártam: mi az ami az egyes váltásoknál motivált, mi az, amivel a különböző munkahelyeken megerősödtem, melyek azok a megszerzett tapasztalatok, amelyek gazdagabbá tettek szakmailag, és mi az a terület, amin még fejlődni szeretnék.

Ha ezeket feltérképezzük, egy új, hiteles és “beszédes” önéletrajz készülhet, ami alapján az interjún is eredményesebben tudjuk magunkat képviselni.

Ezeken fogunk dolgozni ezen a workshopon! Ott leszel? A résztvevők ajándéka: díjmentes CV-check, azaz a workshopot követően átnézem és korrigálom az önéletrajzod!

https://www.facebook.com/events/226047625384329/

Ha kérdésed van, az alábbi felületen várom:

Hozzászólás