“Anyakirálynő” önismereti workshop édesanyáknak

Hogy miért ez a cím? Tavaly ugyanezzel a címmel már megtartottam ezt a workshopot. A résztvevőket kérdeztem, miért szólította meg őket a cím. Ahogy vártam, volt, aki számára visszás volt az “Anyakirálynő” kifejezés, de volt, aki számára ugyanazt jelentette, mint számomra.

Ehhez egy személyes sztorit hívok segítségül: amikor még kisebbek voltak a gyerekeim, egy barátnőm is hasonló korú gyerekeket nevelt és tele volt bizonytalansággal, kétséggel. Sokszor beszélgettünk és egyszer a következő mondataim segítettek eloszlatni a felhőket: “Hidd el: a gyermekeid számára te vagy a legjobb, te vagy, akire szükségük vagy, számukra te vagy a meghatározó, a Királynő. Minden belőled indul ki! Nem tudod rosszul csinálni!”

A workshop felépítését is többek között ez az élményem inspirálta. Annyiféle inger, információ ér bennünket a gyerekneveléssel, az anyasággal kapcsolatban, hogy lelkünk, tudatunk gyakran elfárad abban, hogy jól csináljuk.

Elvárások erdejében bandukolva, “jótanácsok”-kal övezett úton menetelve tesszük a dolgunkat, de tudjuk, hogy legtöbbünknek nagyon nehéz új szerepbe bújva önmagunkat is megőrizni.

Ez a kiscsoportos workshop már azzal segít téged mint résztvevőt, hogy meghalld, nem vagy egyedül a tapasztalásaiddal, hogy beszélhess kételyeidről és utat találjunk a változáshoz.

Jelentkezz az eseménynél, vagy az edit.schonerne@gmail.com címen.

https://www.facebook.com/events/1993526440950770/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s