2022: én így szeretlek…

Az utóbbi hetekben feltűnt, hogy egyre több régi ügyfelem, barátom fordul hozzám: váltani szeretne, újra dolgozna nagy kihagyást követően, és a segítségemet kérik, hogy kezdjenek bele. Ilyenkor előveszem a jegyzeteimet, az emlékeimet, és egyénre szabott feladatot küldök számukra, amelyek végiggondolása nagyon sokat segít, új ötletet ad, inspirál, és új irányt nyit.

Ez adta az ötletet, hogy összeállítsak számotokra három hasznos csomagot. A csomagok különböző feladatokat tartalmaznak, amelyek elkészítése csupán nyugalmat, figyelmet kíván meg, ez a legkevesebb, amit megadhatsz magadnak. A feladatsorokat színesben nyomtatható, áttekinthető formában küldöm a megrendelőnek. A feladatok összetétele mindhárom csomagban változó, és a PRO-csomag még egy különleges ajánlatot is tartalmaz, de erről majd később…

Most lássuk az ajánlatokat:

 1. Alapozó karrier-csomag, óvatos lépésekhez

Ezt a csomagot válaszd, ha szeretnél szakmailag nagyobb önbizalommal rendelkezni, bár még nem készülsz munkahelyet változtatni.

Mit kapsz a csomagtól?

 • Segítségével újragondolhatod a mögötted álló karrier-utat.
 • Feltérképezheted, milyen kompetenciák voltak már készen benned az egyes munkahelyeken, milyen új képességekkel, tudással gazdagodtál.
 • Felkutathatod, mi az, ami még lázba tud hozni, lelkesedéssel tölt el, és egy távolabbi váltás esetén új irányt jelenthet szakmai utadon.
 • Csatolok egy-két iránymutatást ahhoz, hogy ütőképes, eredményorientált önéletrajzot tudj készíteni.

Az “alapozót” 5.500 Ft-ért megrendelheted az enso.tanacsadas@gmail.com e-mail címen!

2. Haladó karrier-csomag, merészebb lépésekhez

Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik már eldöntötték, váltani fognak. Most kell elkészítened a feladatokat, amikor hajt a tettvágy, érzed magadban az erőt, élj vele!

Mit kapsz a csomagtól?

 • Megerősödik a szakmai (és személyes) önbizalmad azáltal, hogy tudatosítod eddigi eredményeidet, sikereidet.
 • Ha még nem tudod hogy merre tovább, a feladatsorok segítenek abban, hogy tágítsuk a horizontot. Leküzdheted a fejedben megjelenő gátakat, ami segíti a bátor előrelépést.
 • Hasznos tippeket küldök interjúztatáshoz: sokat változtak már az interjúkérdések, felvételi-formák, légy felkészült és magabiztos!
 • A csomag tartalmaz egy önéletrajz átvizsgálást és “ráncfelvarrást” is!

Az “alapozót” 7.500 Ft-ért megrendelheted az enso.tanacsadas@gmail.com e-mail címen!

3. Karrier – PRO csomag

Ez az igazi bomba! A PRO-csomagot azoknak állítottam össze – legmodernebb HR-trendeket szem előtt tartva – akik már régóta tervezik a váltást, de eddig sikertelenek voltak, vagy még segítségre volt szükségük, de nem tudták kihez forduljanak.

Mit kapsz a csomagtól?

 • Tudatosítod erősségeidet, fejlesztendőidet és azt is, hogy nyilatkozz ezekről egy állásinterjún.
 • Az erősségeid tudatosítását követően az iránymutatásom alapján el tudod készíteni azt az önéletrajzot, amin végre nem siklik át a “háeres” szeme.
 • Tájékoztatást kapsz arról, hogy tudsz úgy felkészülni egy állásinterjúra, hogy magabiztos légy és hiteles, milyen kérdésekre számíthatsz.
 • …és a kedvencem: ez a csomag tartalmaz egy 60 perces online karrier-tanácsadást, aminek a témáját Te választhatod meg, függően attól, hol tartasz a folyamatban.

A Karrier – PRO csomag ára a 60 perces online beszélgetéssel: 15.500 Ft, megrendelheted az enso.tanacsadas@gmail.com e-mail címen.

Kívánom, hogy vágjatok bele, 2022. a változás éve!

Szeretettel: Edit.

info: 30/180 22 14, MAIL: enso.tanacsadas@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s