A hősNŐ útja: inspiráló sorozat az oldalon

A coaching egyik kedvenc motívuma Campbell A hős útja című művének vonulata. Az emberi életutat, annak állomásait, fordulópontjait öleli fel, sokat dolgozom vele én is az üléseken.

Praxisom során annyi csodálatos nővel (is) ismerkedtem meg, akiknek története lenyűgözött, inspirált engem is, hogy egy újdonsággal készülök olvasóim számára: az általam ismert vállalkozó hölgyeket fogok megszólítani, és történetük segítségével megmutatom számotokra, hogy lehet a különböző akadályok, megmérettetések, balsikerek után/közepette is menni tovább az úton, kik a segítők, és mi a cél, ami lebeg a szemünk előtt.

A cél szerintem azonban valami egészen új fényt kap az értelmezésemben: coachként és magánszemélyként a saját utamat látva a cél nem egy mérőszámhoz köthető valami, a cél számomra sokkal inkább maga az utazás és a közben történő belső/külső változások, ami értelmet ad az életnek.

Erről fog mesélni az Igazgyöngy oldalán csupa olyan csajszi, asszony, nő, akiket személyesen is ismerek, akiktől mindannyian csak tanulni tudunk. A sorozat zárása a saját történetem lesz, ígérem, nem lesz unalmas…

Tartsatok velünk! Hamarosan indul a riportsorozat…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s