Lelkünk színei, avagy Art-Coaching Kecskeméten

„A legfőbb felismerés és ajándék az volt számomra, hogy megértettem, mindenkinek joga van ahhoz, hogy megismerje, megértse, elfogadja és megszeresse önmagát – mert ez az alapja annak, hogy másokat is úgy tudjunk elfogadni és megszeretni, hogy ne sebeket ejtsünk, hanem gyógyítsunk, de legalábbis simogassunk.”

Németh Márta, művészetterapeuta

Mi sül ki abból, ha egy grafikusművész és egy coach leül teázni? Egy kreatív két alkalmas önismereti art-workshop! Mészáros Mariannával az Art Brigád képviselőjével és alkotójával gondoltunk egy nagyot és kitaláltunk egy különleges eseményt. Mindketten hoztuk szakmai tudásunkat és saját személyiségünket. Ez a kivételes alkalom számunkra is sok újat hozott, a résztvevők pedig az olajpasztell-rajzok és a coaching feladatok segítségével közelebb kerültek önmagukhoz.

Az egymáshoz szorosan kapcsolódó workshopokon először az “én”-t erősítettük meg, majd megnéztük magunkat kapcsolódásaink tükrében.

Az elhangzott kulcsszavak a résztvevőktől: “szabadság”, “felelősség”, “gondtalanság”, “bizalom”… nálad milyen szerepet játszanak ezek az értékek az életedben?

Az art-coaching workshopot ősszel új témában folytatjuk, addig is kövessétek figyelemmel az Art Brigád https://www.artbrigad.hu/és az Igazgyöngy Coaching https://www.facebook.com/Igazgyöngy-Coaching-Emődi-Edittel-111663229518660/?ref=bookmarks eseményeit, bejegyzéseit.

Marianna & Edit

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s