Napraforgó

Fiam kedvenc fotója ihlette ezt a bejegyzést: a napraforgó. Számomra ez a virág tiszta jelképe egy sor olyan tulajdonságnak, amit akár karrier- akár life coaching keretében fejlesztünk. Erős gyökerekkel kapaszkodik a földbe, ezen keresztül veszi fel a tápanyagokat. A coaching segít abban, hogy tudd, milyen értékek vérteztek fel mióta felcseperedtél: a családodban, az iskolai közösségekben, a különböző munkatapasztalatok által. A napraforgó fejét rugalmas, stabil szál tartja, amely mindig az éltető napsugár felé fordul. A coaching segít abban, hogy tudatosabbá válj, ezáltal a különböző változásokra rugalmasan reagálj, mindig előre tekintve.

A coaching ülések során alkalomról alkalomra, apró lépésekben haladunk:

– az első beszélgetésen meghallgatom, mi az a nagy kérdés, amivel már egyedül nem tudsz, akarsz megbirkózni, mesélek munkamódszeremről és megnézzük együtt, hova juthatunk el a folyamat végére;

– a következő beszélgetéseken rád hangolódva haladunk előre, a változás lassan fog történni, sokszor csak visszatekintve állnak össze a mozaik-darabok, de megéri: az új megtapasztalásaid magaddal kapcsolatban óriási muníciót jelentenek a későbbiekben is.

Egy valami azonban nélkülözhetetlen, azaz legyen inkább kettő: a változás iránti elkötelezettséged és a felelős, tenni akaró hozzáállásod. A többit én biztosítom!

Telefonon egyeztethetünk: 30/180 22 14.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s