Valami múlik, valami születik

Ez lesz a harmadik év, hogy a nemzetközileg ismert YearCompass füzet segítségével fogom lezárni az évem és hangolódom az új évre. Ami a közös, hogy mindig közösségben gondolom végig a kérdéseke volt, hogy workshop keretében, volt hogy barátokkal közösen.

Az üvegben a workshop résztvevőinek kívánsága a következő évre

2020 küönleges év lesz: amit magunk mögött hagyunk megteremtették az új lehetőség csíráit. Azonban ezeket a kis kezdeményeket meg kell találnunk, fel kell ismernünk, szeretgetnünk és növesztgetnünk kell.

A workshop résztvevői megkapják a YearCompass füzetet, és a kérdések segítségével visszatekintünk a múlt évre. Az összegzés segíteni fog abban, hogy megerősítésekre bukkanjunk, “lelki munícióra”, amit az új évben használunk fel új céljaink eléréséhez.

Az esemény másik célja, hogy új kapcsolatok, új ismeretségek alakuljanak ki a résztvevők között. Az a tapasztalatom, hogy a workshopon mindig új inspirációt kapunk egymástól, ami lendületet ad álmaink megvalósításához.

Találkozzunk 2020.01.11-én 16:00-kor a kecskeméti Eyva házban! Az esemény díjmentes, csak a terembérlethez kérem hozzájárulásod.

https://www.facebook.com/events/2367634763359924/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s