Adventi hangolódó, avagy az elcsendesedés ideje

A téli időszak több módon ad lehetőséget a befelé figyeléshez, a visszahúzódáshoz: rövid nappalok, hosszú, hűvös esték, amikor behúzódunk házunkba, gyertyát gyújtunk, több figyelem jut magunkra és szűk környezetünkre. Az advent, a várakozás időszaka, amikor készülünk az ünnepre, elköszönünk az évtől.

Elcsendesedik körülöttünk a világ zaja, és ez lehetőséget ad arra, hogy visszavonuljunk, visszahozzuk figyelmünket a lelkünkhöz. Értékeljük, mennyi minden történt az évben, miben fejlődtünk, mi változott, a változáshoz mi hogy járultunk hozzá. Megnézzük, milyen sikertelenségek értek bennünket, abban mi volt a mi felelősségünk, és mit tanított számunkra egy-egy kudarc.

Az új tervek, célok is lassan megérkeznek hozzánk, de ez az időszak mégis inkább a lassulásé legyen. Teremtsünk belső csendet, hogy végre a lelkünk hangját is meghallgassuk!

Ehhez kínálok kiscsoportos lehetőséget december 13-n, ahová főképp azokat várom, akikkel idén együtt dolgoztunk. https://www.facebook.com/events/3013666295524423/

Szeretettel, Edit.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s