Anya te most “kocsingolol”?!

Geri fiam ezt a “provokatív” kérdést tette fel egy este, amikor nem a szokványos “Mi volt ma az ebéd a suliban?” kérdéssel akartam megtudni, hogy telt a napja. Ehelyett ezt kérdeztem: “Mi sikerült ma különösen jól?” Gergő gyakran ül az asztalnál, amikor feladatokkal készülök egy egyéni ülésre, vagy épp beszédes fotókat válogatok egy csoportos workshopra. Fiam már tudja, hogy a coaching valóban nem szokványos kérdésekkel segíti a beszélgetést.

Mi vár rád a coaching folyamat során?

Geri és én

Induljunk onnan, miért is jössz coachingba? Úgy érzed, túl nő rajtad a vállalkozásod; életmód-változtatásra van szükséged, de nincs elég erőd elkezdeni; szívesen váltanál munkahelyet, de nem érzed még elég felkészültnek magad.

Az első coaching ülés során megegyezünk a keretekben, a találkozók rendszerességében. Beszélgetésünk során megismerem elakadásod körülményeit, feltérképezzük a jelent és meghatározzuk, hova szeretnénk innen eljutni. A következő találkozók alkalmával feladatokkal, különböző kérdések segítségével dolgozunk a megvalósításon. A coaching sajátossága, hogy a cél felé haladva tudatosítunk: milyen mintázatokat hordozol magadban, milyen beakadt mondatokkal korlátozod magad esetlegesen. Ami minden coaching folyamat “adománya”: felfedezzük, mitől is vagy te egyedi, mi adja a te különlegességed.

Nagyon izgalmas coachként támogatni az ügyfelet ebben az utazásban, bátorítalak: próbáld ki Te is!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s