Coaching kóstoló Kecskeméten

Azt tapasztalom, egyre többen gondolkodnak önmagukról: “hogy tudnék kitörni a mókuskerékből?”, “hogyan lehetnék elégedetteb a munkámban?”, “hogyan tudnék megszabadulni végre a plussz-kilóimtól?”, “hogy tudnék változtatni az életemen?”…ezernyi gyötrő kérdés. Sajnos sokan csak a kérdésfeltevésig jutnak, a választ nem találják. Belátom, nem egyszerű: óriási tudatosságot és nyitottságot feltételez a változás útjára lépni.
Ha komoly pszichikai gonddal, mély válsággal küzdünk, pszichológushoz, pszichiáterhez fordulunk.

Ha azonban hasonló kérdések foglalkoztatnak, mint amivel a bejegyzésem indul, valódi megoldás lehet, ha coach segítségét kéred. A coaching ülések során közösen kialakított bizalmi légkörben a coach segítségével feltárjuk a valódi kérdéseket, és teret és lehetőséget biztosítunk ahhoz, hogy megérkezzenek a valódi válaszaid.

A coaching kezd elcsépelt fogalommá válni, a célom hogy segítsek előnyeinek megismertetésében, a valódi, szakértői támogatás felkínálásával.

A puding próbája az evés, a coaching-é az első találkozó. Ehhez biztosítok lehetőséget az alábbi alkalmon, ahova örömmel várom az önmagukat megismerni kívánó résztvevőket:

https://www.facebook.com/events/399461080831703/

Itt a tavasz! Újulj meg Te is!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s