AnyaKirálynő – önismereti délután Kecskeméten is!

Fiam 13, lányom 11 éves. Nem is volt az olyan régen – és ezek az emlékek beégnek – amikor még picik voltak, 1,5 év korkülönbséggel, és anyaként próbáltam megállni a helyem. Ez új szerep volt számomra, s az új szerep mellett a régiek is megmaradtak: anyám lánya, férjem felesége, barátaim barátja, munkatársaim munkatársa, és így tovább. Megannyi szerep, megannyi elvárás,  a bennem munkálkodó megfelelési vágy. Legyünk őszinték: piszok nehéz, s mindezt tetézi a sok bizonytalanság, félelem. Emlékszem: az egyik ajándék férjemtől, aminek legjobban örültem akkoriban: egy gyerekbetegségekről szóló könyv. Úgy forgattam, mint egy használati útmutatást. Természetesen idővel enyhültek a kétségek és néha már úgy is éreztem, hogy talán jó helyre érkeztek a gyerekeim. Azóta több anyukával beszéltem: a kétségek senkit sem kerülnek el. Egy gondolattal mindig megajándékozom a kétségbeesett anyukákat: a gyermeked te ismered a legjobban; számára te vagy az istennő, az AnyaKirálynő!

Következő önismereti foglalkozásom ennek jegyében alkottam meg, remélem, sokan összejövünk és megerősítésre találunk. Az érdeklődő anyukákat várom szeretettel!

AnyaKirálynő workshop
Önismereti foglalkozás anyukák számára képzett coach vezetésével
Időpont: 2018.10.07. vasárnap 15:00-18:00
Létszám: max. 12 fő
Helyszín: Eyva Ház //Kecskemét // https://www.facebook.com/eyvahaz/

mom
Kedves Anyukák! Biztosan sokszor érzitek, hogy a sok betöltendő szerep (édesanya, feleség, barátnő, gyermek) elvárásait nehéz összeegyeztetni a mindennapokban, és ehhez jön a sok kétely, mennyire tudtok helytállni, elég-e amit nyújtani tudtok…. és hol is vagy TE ebben a rendszerben? Nehéz kérdések.
Ez az alkalom lehet egy sorozat első állomása, melyben a közösség megtartó, bizalmi ereje, a visszajelzések adják a többletet az egyéni munkához; segítheti egy helyi közösség formálódását.
Miről fogunk beszélgetni:
• szerepeink
• önkorlátozó hiedelmek az anyasággal kapcsolatban
• félelmeink
• szociális hálónk
• „me time” azaz én-idő
• terveim
Eszközök:
– önismereti feladatok, egyéni-, pár- és csoportmunka, sok visszajelzéssel és finom szembesülésekkel

A facebook eseménynél az “ott leszek” gomb megnyomásával és regisztrációval a következő e-mail címre: edit.schonerne@gmail.com

A foglalkozás ára: 5.000 Ft

Schonerné Emődi Edit
Business & Life Coach
30/180 22 14
http://www.igazgyongycoaching.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s